Grått och blått





Glansiga mörkblå byxor garderobsfynd, cashmerekofta Vince, sjal Isabel Marant, stövlar Ugg.

Rosa shades

Kolla in Gwyneth Paltrows rosa Raybans, modell CATS 5000. Snacka om att liva upp en vardaglig outfit.


Vitaminbomb



Papaya, som tydligen är hur nyttig som helst, fick bli dagens efterrätt på lunchen.

Vinterjackor i Paris



Så här fina ytterplagg sportade fashionistorna på Paris modevecka. Arizona Muse (längst upp till vänster) har den snyggaste enligt mig. Bilder från Mr. Newton.




Sen kan man ju också trotsa kylan och gå i endast kavaj, för att visa sin coola look och bidra till en riktigt bra streetstylebild.
Bild av Tommy Ton/Style.com

Fototrix



Idag har jag testat lite grejer i Photoshop, och försökte göra denna bilden som ett gammalt solblekt foto. Anyway, här är några av mina produkter i badrummet just nu plus två vackra kartonger till Philosophys duschcremer.

En vår i pastellskala

Gucci lanserar fem dofter i Flora-familjen och marknadsför det med en pastellpimpad Abbey Lee Kershaw. Harper's Bazaar Australias marsnummer går i samma färgskala liksom Louis Vuitton, Versace och HM längst ner.

Jag ser verkligen fram emot denna våren!


Céline nano luggage



Coolt namn på en cool väska. Célines Nano Luggage är perfekt för att ta med på partyt. Rosie Huntington-Whiteley är smashing som vanligt.

Min helg i bilder



Helgen kickades igång med träning på gymmet.
Vacker förpackning till duschcreme.
Butik i Köpenhamn med bra rea.
Per med nyinköpt halsduk.
Älskade guddottern på besök.
Orkidé som är på väg att blomma om.
Snacks.
Per fixar söndagsmiddagen.
Planering inför kommande veckans matlagning.

I fåtöljen





Idag njuter jag av söndagens lugn. Har umgåtts med min bror+familj i helgen också, jättejättemysigt.

Idag har jag svept min nya Marant-sjal om halsen och matchar den med cashmerekofta från J Crew och jeans från Levi's Curve ID.

Kate gillar päls



Kate Moss har tydligen många olika pälsar i garderoben. Här är några av hennes senaste outfits. Personligen tycker jag att den högra har lite för mycket axlar men de två andra är urfina.

Nytt reafynd

Idag var Per och jag i Köpenhamn på en lååång lunch men innan dess hann vi med lite reashopping. Bl a en blå sjal i viscose/cashmere från Isabel Marant till 70% rabatt!


Stjärnor runt halsen



Använde den stora spegeln på gymmet till att fotografera min relativt nya snood från Pieces. Visst är det fint med stjärnor!

Världens bästa duschcreme


Lycka är att hämta ut två duschcremer från Philosophy på Posten. Jag köpte mina här.

Azteken



Jessica Alba i "The Aztek Jacket" från MiH Jeans. Spås bli en storsäljare i vår.
Väskan är från Tory Burch.

Brunett kanske?



Testade att ta en bild med Hipstamatic på telefonen, och vips blev jag mörkhårig - och fick en lätt solbränna. Ser ju inte helt galet ut måste jag erkänna. Men: "Blondes have more fun" så jag fortsätter på den linjen.

Vill ha idag




Idag sitter jag och drömmer om:
Balenciagas motorcycle-jacka med quiltade axlar
Nya jeans från J Brand då jag slitit ut de gamla
Isabel Marants Dicker boots i svart

Dagens frostmorgon

Härligt väder att starta dagen med! Idag har jag en ny skjorta från Lindex, precis en sån jag letat efter. Pälsväst från Köpenhamn, leggings från HM, stövletter Zara.




Oj oj oj



Checka in dessa karameller från Christian Louboutin!

Dagens frulle



Imorse fick jag en smoothie till min vanliga ägg- och knäckebrödfrukost. En bra start på dagen!

Värmekälla

Jag kurerar mig mot minusgraderna med att sitta framför vår öppna spis.


Blått och glittrigt

Ett av mina senaste inköp är denna blå paljettkavaj. Till ett oförskämt lågt reapris (ibland ska man ha tur)





Här är några varianter på hur man kan styla den:



Bilder från fgr & www.

Cam's nya frisyr

Cameron Diaz har klippt håret i en mycket kort page, inget jag själv skulle göra. Nu är hon i Paris för att gå på Fashion Week och på den första bilden är hon faktiskt riktigt snygg. Längre ner matchar hon den prickiga klänningen med en mjuk uppsättning, men blir det inte lite för damigt? Snygga ben har hon iaf!





bilder från Celebitchy

LA shoot

Dagens inspiration är från italienska märket Luisa Spagnolis vårkampanj. LA-miljö med 70-talsvibbar.








Cindys streetstyle



Cindy Crawford kan konsten att klä sig enkelt och samtidigt se superstylish ut. Lika snyggt med stövlar som ballerinas.

Sommarpepp

Så här vill jag se ut i sommar: vitt, beige och knalliga färger åt det rosa hållet.



Bilder: Gucci, Escada, Gary Pepper Vintage och Zadig & Voltaire.

Mirakelolja



Vintertid har jag stora problem med min uttorkade hy, det känns som hela ansiktet stramar. För lite fukt ger torra linjer och man ser både tröttare och äldre ut.

På KICKS fick jag prov på Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil, att klappas in i ansiktet innan läggdags. Och varje morgon vaknar jag nu med mjuk och len hy. En riktigt effektiv vinterkur.

Min söndag

Eftermiddagen spenderades i soffan med att kolla in nya serien Revenge på tv3play. Äntligen något nytt jag kan följa!




Sen lagade vi Jamie-mat.




Fina solglasögon



Godmorgon! Är pigg igen efter gårdagens indiska middag med Wii-danstävling. Hade gärna gömt mig bakom ett par såna här fina solglasögon med vita skalmar.

Bild från fgr

Rosa skjorta



En av sakerna i påsarna var denna rosa skjorta från Gina Tricot. Perfekt lång så att man kan stoppa ner den i jeansen utan att den åker upp så fort man höjer på axlarna! Nu ska vi på middag.

Plastpåsar



Dessa tre fick följa med hem idag från stan, lite reafynd och lite vårnytt. Visar mer sen!

Karlie

Karlie Kloss fick sitt stora genombrott som modell under 2011, hon syntes på alla visningar och kampanjer. Här är hon i ännu en, för Oscar de la Renta, och hennes pojkaktiga kropp blir superkvinnlig i dessa fantastiska klänningar.





Bilder från Huffington Post och RCFA

Gula blondiner

Kirsten Dunst i Rodarte-byxor och Charlize Theron i Stella McCartney-blåsa. Båda i gult brokadtyg. Snyggt? Ja, varför inte?


Solig fredag!

Kaffe på takterassen, underbart!




Fick låna Sanjas solglasögon men insåg att de är sjukt mycket snyggare på henne än mig... Den där pinnen i pannan, alltså... Hahaha!
Mobilväska på magen från No 67.


Bruno.

Vackert vin

I nyöppnade Torvehallerne vid Nørreport hittade vi denna livliga vinhörna med vin för 25:-/glaset och lyxiga mackor med goda italienska fyllningar. Det trevliga paret bredvid oss hann inte dricka upp sitt vin så de gav typ halva flaskan till oss att avsluta. Hade aldrig hänt i Sverige!

Jag köpte med mig en pava rödvin till Per i julklapp och den öppnade vi idag. Snygg etikett och gott innehåll!








Blakes kjol



I november såg jag bilder på Blake Lively där hon hade en fantastiskt snygg pennkjol i turkos mocka från Burberry. Igår såg jag att den hade kommit in på Net-a-Porter, hur fin??? Att den sen kostar ca 15.000 SEK är en annan femma. Skorna är också från samma modehus, ganska coola faktiskt.

Lurvig kompis



Just nu sitter jag på kontoret med Bruno som enda sällskap. det är så rogivande att höra honom ligga och snusa här bredvid.

Två fina looker



Olivi Palermo lyckas nästan alltid. Streetstyle med pälsväst i New York eller klassisk look med leopardpumps i Milano, hon är lika snygg i båda.

Coppola-väskan




Louis Vuittons designsamarbete från 2008 med Sofia Coppola blev en succé. 2010 uppdaterades kollektionen med bl a nya färger. Denna perfekta carry-all syns på många kändisars arm, bl a Sienna Miller och Kate Moss.

Understa bilden hittade jag på Habitually Chic.

By the beach

Igår var jag så arg på det dåliga ljuset så idag tog vi bilder vid stranden på väg till jobbet. Här är det lite bättre ljus.






Kavaj och stövletter HM, skjorta Gap, jeans Zara.

Något för önskelistan

Såg hos Vicky World att Louis Vuitton har en specialkollektion inför Alla hjärtans dag. Och vem vill inte ha dessa karameller i sin handväska?


Söt necessär för läppglans och annat.


Eller en liten spegel med randigt fordral!

Vogue Paris



Såhär glammigt och färgglatt är Vogue Paris februarinummmer med Daria på framsidan.

Bild från fgr

En vanlig tisdag


Här är jag ute och luftar mina Chloé-boots tillsammans med mörka Curve ID-jeans från Levi's, cashmerekofta från J Crew, krusig pälsväst och sjal från Louis Vuitton.

Kombos



Här är några förslag på hur man stylar färgade jeans. De stora bilderna är från J Crew och de mindre är från Gina Tricot.

Snygga klänningar på Golden Globe

Här är några av de jag tyckte var vackrast och snyggast klädda på Golden Globe Awards 2012 som gick av stapeln igår i LA.


På det svarta temat: Zoe Deschanel i Prada och Julianne Moore i Chanel, båda har grönt som accentfärg. Nudevarianter på Heidi Klum i en superenkel klänning från Calvin Klein (älskar det turkosa halsbandet till) samt Nicole Kidman i härlig nitskapelse från Versace.


Och så en fab Gucciklänning på vackraste Jessica Alba.

Godmorgon i spegeln



En sned dagensbild från kontorets lilla spegel. Silverjeans och stickad poncho från HM. Sjalen är gammalt fynd från garderoben.

Fresh start

Fulla av energi såhär i början av året så har vi bestämt middagar för den följande veckan. Inte alltid så lätt. Tack Jamie Oliver för inspirationen!




Mina vintervänner



Citrus squeeze från Cake exfolierar min torra kropp så att den blir mjuk igen. Clarins HydraQuench Cream-Mask, en fuktighetsmask för ansiktet som jag gärna låter sitta på under natten. För läpparna har jag ett supermjukt läppglans från Clarins.

Gucci spring 2012

Vårkampanjen från Gucci. Jag älskar deras lyxigt klassiska stil. Skulle kunna tänka mig en liten väska med långt axelband!






Neonrosa



I denna färgen syns man garanterat. Brooklyn Deckers kommer från Michael Kors och Ginnifer Goodwin är klädd i Roksanda Ilincic.
HM Trend har några plagg i samma färg, dock inte några klänningar.

Färgglad fredagskväll

Igår delade familjen på ett fat sushi från Regementsgatan. Godast var deras nigiri med lax och tonfisk samt de gröna insideout-rullarna med kräftstjärtar och avokado.




Gorillagap

Jag tycker Poppy Delevigne är så himla snygg i vad hon än tar på sig. Denna outfit hade jag i ärlighetens namn aldrig själv kunnat bära men attans vad cool den är på henne. Perfekt kombinerad med alla accessoarer.




Gult





Tur att det finns vårkampanjer när man behöver dem som bäst! Gult är en stor färg i vår, jag föredrar den som detalj så att den inte tar över helt. Kanske i form av en t-shirt, väska eller ett par skor? Bilderna är från Mulberry.

Dagens mellis



Idag blev det en råboll till kaffet, ihopblandad av olika nötter, torkade frukter och ingefära. Och så lite kokos runtom. Fantastiskt god och nyttig! Finns hos Välfärden.

Nyckel om halsen



Idag fick jag en försenad julklapp av Michaela, ett finfint halsband från USA. Tack snälla Mickan!!!

Glassigt



Anja Rubik for Kurt Geiger. Solglasögonen, väskan, armbandet - ge mig allt!
Bild från fgr.

Väskor med kedjor



Chanel är de quiltade kedjeväskornas drottning. Den populäraste modellen heter 2.55 och är den längst upp till vänster. Det finns många i samma stil, den till höger med prickar är från Moschino. Givenchy har en cool variant längst upp till höger, som är min favorit. Pa raden under en Lanvinbag och till höger en liten godsak med olikfärgade stenar från Mulberry.

Gwyneth for Coach

För andra gången frontar vackra Gwyneth Paltrow väskkampanjen för Coach. Plåtat av Peter Lindbergh. Det sägs att väskorna på bilderna är hennes egna favoriter och jag kan bara gratulera till hennes goda smak. Modellerna heter Madison Lindsey och Willis.





bilderna hittade jag hos Grazia.

Hollywoodsvallet

Kate Beckinsale är superfräsch och naturligt snygg. Dessutom är hennes hår fantastiskt, dessa lockar ska jag försöka träna mig till att göra på mig själv.




Lockar på lunchen

Idag googlade jag upp hur man gör snygga lockar med plattången. Jag hittade denna tjejen som mycket noggrannt visar hur man gör "Young Hollywood"-lockar. Jag testade direkt eftersom plattången fick följa med på jobbet idag. Resultatet blev inte 100% men övning ger ju färdighet.




Färgglad morgon



Dessa mockahandskar köpte jag i Köpenhamn strax innan jul. Nu har de fått en perfect match tillsammans med min nya sjal.

Dagens kombo



Idag kör jag randigt till min nya kavaj.

Svartvita bilder

Så vackert det kan vara med bilder i svartvitt. Här är några jag hittade på fgr.






Min nya älskling



Såhär bar jag min leopardsjal idag. Pälsväst reafynd i Köpenhamn, cashmeretröja från Century 21 i NYC, jeans Zara. Och sjalen såklart, från Louis Vuitton.

Randigt och leopard



Rosie Huntington-Whiteley mixar sin randiga tröja med leopardsjal vilket funkar alldeles utmärkt! Snyggt också till neutralt beige. Jessica Alba har också hakat på randigt/fläckigt-trenden.

2012



Nytt år, nytt mönster på kalendern. Denna är från Ordning & Reda.

Vårväskor




2 större varianter från Diane von Furstenberg, den vita är ju farligt snygg.




Sen två clutches från Burberry, work of art!

Vietnamesiskt i Köpenhamn

Gillar du asiatisk så ska du testa Lêlê Nhà Hàng på Vesterbrogade. Det har blivit ombyggt och lite mer exklusivt mot första gången jag var där för några år sen. Men maten är fortarande fantastisk, ett tips är att ta 3-4 smårätter och hugga in. Mitt tips är den halstrade tonfisken.








Klädd för fest



Har precis vaknat till liv efter att ha dansat hela natten! Suddig iPhonebild men här är gårdagens outfit, kavaj i chanel-style och volanglinne från Lindex. Nitarmbandet snodde jag från mina döttrar.

Fläckigt



Tack vare julklappspengar fick jag till slut den sjal jag trånat efter så länge... Cashmere/silk med leopardmönster och rosa text. Jag är överlycklig!

Chanel-ish

Äntligen hittade jag en tweedkavaj i Chanelstil! På Lindex rea dessutom. Hur stylar man den nu då? Med något rockigt eller vardagligt som bryter den damiga looken. Jag tänker ha den när vi ska på fest imorgon, så jag letar stylingtips just nu.



Här kommer lite inspiration:


Tillsammans med bikerjeans. Från elle.com


Snyggt med randigt till.


Eller med en tunn chambrayskorta.


Gammal bild plåtad på Gansevoort Hotel i Miami, där jag själv bodde för 1,5 år sen. Älskar denna outfit!


Om man bara hade en i turkos (Tory Burch), eller rosa... Snyggt med shorts till.

Tillbaka med brun påse



Vi är precis hemkomna från en mysig, solig men kall dag i Köpenhamn. Tjejerna handlade reaprylar på Urban Outfitters och jag köpte något efterlängtat på Louis Vuitton!

Silver



Nu ska mina silverjeans följa med på utflykt!

Skaldjursfrossa!









Vi fick tydligen inte nog av ostron och hummer på nyårsafton så ikväll hade hela familjen en lyxig skaldjursmiddag. Jag i min slarvigt knutna fläta och t-shirt, inte särskilt uppklätt när man har jullovsledighet... Nästa vecka blir det tillbaka till verkligheten.

Rött, vitt och blått



En detalj från Ebbas rum.

Simple



Hittade denna fina bild på WWW. Enkelt och snyggt och klassiskt. Jag längtar tills man kan ha bara ben igen.

Best of 2011

Många bloggar om sina snyggaste outfits under det gångna året. Själv skulle jag vilja nämna två ankomster som känns extra härliga, även om båda faktiskt kom i december 2010...




Vår katt Sigge som blev medlem i vår familj för lite drygt ett år sedan. Så mycket kärlek och goa skratt han har gett oss. Framförallt har det varit otroligt positivt för våra barn.




Lilla fina Lykke. Som har världens underbaraste mamma Anette. Jag saknar dig på kontoret!

Den vita skjortan



Återigen en snygg outfit som inkluderar en vit skjorta, här tillsammans med en tweedkavaj. Ett tips är att hitta en på rean, jag ska ta en runda imorgon och se ifall det finns något snyggt kvar i butikerna.

Sängar och mattor





Denna dagen har vi ägnat åt att köpa nya sängar till Ebba och Johanna. Sen blev det en sväng till IKEA där vi köpte lite nytt till deras rum, som dessa fina mattor för bara 49:-/st.

Oväder och mys



Med storm och regn utanför är det skönt när man har något bra att läsa. Jag läste ut Sarahs nyckel idag, helt fantastisk bok, läs den! Sen har jag lite julklappstidningar att bläddra igenom, härligt att få lite vårinspiration.

Mina vårval



Här är lite grejer jag skulle kunna tänka mig från HM:s nyheter!

Lite nyårsbilder

Som vanligt när det är fest så blir bilderna inte av bästa kvalitet... Men här är några stycken, Suzanne hade draperat sig i Missoni for Target, och Caroline körde en blåsa från Jimmy Choo for HM.






Hur man stylar sina silverjeans



Den här outfiten skulle jag kunna klippa rakt av. Tror det är dags att köpa en enkel vit skjorta.

Motsats till idag



Ett foto på mig nu skulle inte vara så kul, halvliggandes i soffan i mjuka kläder med popcorn och vatten för att komma över tröttheten efter gårdagens fest. Istället blir det ett fotogalleri på en sminkad och festklädd Annika.

Snygg stil



Nicky Hilton är snygg som vanligt i grått och svart. Med en snyggsnygg PS11-bag från Proenza Schouler över axeln.

Tweed with an attitude



I vår vill jag ha en Chanel-ig tweedkjol, gärna med stänk av en färg, och styla den med chunky smycken och en grovstickad tröja. Eller en kofta med guldknappar.

Kofta från HM
Väska från Marc Jacobs
Armband från J Crew
Grön kjol från Lanvin
Grå kjol från Åhléns
Sko från Zara

Inspirationsbilden är från Net-a-Porter.

RSS 2.0