Dubbelt så snyggt



Hittade Joan Smalls i en smashing klänning på Vogue.com - sen såg jag att tjejen i bakgrunden hade en dress som var minst lika snygg.

Utflykt

Imorse åkte mina sneakers på när jag följde med Johannas klass till Planetariet i Köpenhamn. Vädergudarna var med oss och vi avslutade dagen i en grön park där några av oss föräldrar festade till med varsin Grøn Tuborg. Härliga Danmark!









Bilden på byggnaden har jag inte tagit själv...




Öl är godast i Danmark.

New York-hotell på het lista





I oktober bodde vi på the James Hotel, ett nyöppnat ställe i SoHo som vi blev väldigt förtjusta i. Sköna rum med fantastiskt utsikt, supertrevlig personal och gratis vin och snacks i lobbyn på eftermiddagarna.

Nu har det kommit med på Condé Nast Travellers The Hot List 2011, och vi kan bara hålla med om det positiva omdömet.

Eget märke för Rachel Zoe

Gillade du Lindex samarbete med amerikanska stylisten Rachel Zoe? Då ska du ta en titt på hennes egen klädkollektion som släpps nu i juli bland annat på Shopbop. Där finns många godbitar, passar mig som gillar enfärgat och enkla snitt. Det fanns även en del utsvängda byxor också som dock inte ligger på min önskelista.






En lång, en kort



Gemensamt för båda dessa damer är att de har klätt sig i vardagssnygga kläder (plus att de båda har sjukt smala lår?). Jag gillar verkligen Claudia Schiffers lårhöga stövlar i kombination med koboltblå stickad tröja. Sarah Jessica kör med vårens jeansfärg blush tillsammans med ballerinas och en chockrosa sjal.

Bilder från InStyles Look of the Day.

Värmen har kommit till Malmö



När jag kom hem bytte jag till mina gröna shorts, hoppas det här toppenvädret håller i sig hela veckan.

I knähöjd



Personligen föredrar jag klänningar som slutar precis ovanför knät, det är mest smickrande för min figur. Här är tre varianter på stilen; på Beyoncé, Katie Holmes och Carrie Underwood.

Lunch på Österlen











Idag tog vi en tur till Ingelstorp för att äta lunch. Det är ett gammalt ombyggt garage som har blivit en jättefin restaurang som även har konstutställningar (en typisk kombo här på Österlen). Omnämnt i White Guide och vi hade tur som kom tidigt för nästan alla bord var reserverade. Vi åt jättegott, jag tog gravad lax med nypotatis, sparris och skirat smör. Heaven. Tack Per och mina söta barn!

Min dag



Vi firar inte Mors Dag så jättemycket, men jag fick ändå lite extra uppmärksamhet idag av mina döttrar: En brittisk Vogue och en Harper's Bazaar US. Sånt som gör mig jätteglad, bättre än en blomma:-)

More more more



Genom senaste Damernas Värld fick jag tipset om appen Morebeaute som gör dig snyggare och "perfekt" på bild. Den måste jag ju testa! Man tar en bild med mobilen och så ger appen ett förslag på ett snyggare du, som man sen kan justera. Här är resultatet, en bild tagen på mig lätt sminkad och lördagstrött. Före och efter:



Ja vad ska man säga? Jag ser ju ut som en vaxdocka till höger... Visst kan det vara användbart men då får man dra ner på alla funktioner så att det inte blir så extremt. Kul att testa i alla fall!

Smidig tågresa

Idag gav jag mig hemifrån vid halv elva, utrustad med minimal packning och iklädd sneakers och militärjacka. Först tog jag bussen mot Persborg, sedan hoppade jag på tåget mot Ystad, det tog mindre än en 1,5 timme. Nu är jag i sommarhuset och hoppas att det blir lite varmare väder imorgon.







Läsning på färden: Blonde, som jag länge velat läsa men det har aldrig blivit av förrän nu. Typ 10 år efter att den kom ut...

Långa kjoltyg



Trenden med långa klänningar och kjolar kan vara riktigt snygg. Nicole Kidman har fickor på sin långkjol vilket gör stilen lite mer avslappnad. Egentligen är Katie Holmes outfit ganska märklig, men hon lyckas bära upp den, kanske tack vare den fantastiska färgen. Eva Mendes klänning är helt underbar och matchar perfekt det blanka mörka håret.

Fredags-AW

Direkt efter jobbet träffade jag Camilla för lite mat och vin på Lemongrass. Timmarna sprang iväg och vi avlevererade reserapporter från både Milano och Marbella.

Lite besviken på maten, dock.






Snart på väg



Nä nu drar snart dessa Zara-bootsen ut på stan för lite After Work. Jeansen med blixtlås är från samma ställe.

Sommarfeeling

Fantastiska sommarbilder av Anja Rubik, plåtad av Carter Smith.






Show-off




Jag var tvungen att modella mina fina inköp för familjen, och här är ett av plaggen; den svarta enkla sidenklänningen från Baum und Pferdgarten, älskar den redan.

Inte OK, Hunky Dory!



Mina favoritjeans, 5 pocket Utility jeans från Hunky Dory, sprack plötsligt när jag satte mig ner. Och inte i sömmen utan mitt emellan fickan och mittsömmen där bak. Snacka om att bli knäckt... Men jag vägrar låta mig knäckas, jag vet ju att de satt löst på mig och det är stretch i tyget som ska hålla även om man råkar ha lite höfter.

Jag fick ett par nya hos Factory där jag köpt dem men imorse när jag tog på dem för första gången lutade jag mig fram och då sprack de också! Helt oacceptabelt. Jag gick tillbaka till butiken och fick även reda på att jag inte var ensam, det hade hänt andra också. Stackars oss som får stå ut med skammen att spräcka ett par byxor, som dessutom är dyra, 1.999:-. Sånt är inte OK, Hundy Dory! Jag hoppas verkligen att alla vågar gå tillbaka och reklamera dem.

Med hjälp av superduper-personal-shopper-tjejerna Sara & Ia så fick jag bytt till ett par Routzü-brallor i siden (superfina, de bara hänger och trollar bort min rumpa). Och så blev det lite extrashopping också: en enkel svart Baum und Pferdgarten sidenklänning (som faller helt perfekt) och en vit top från Loft. En sneak-peak:


DvF har doftplaner



För oss som gillar Diane von Furstenberg så lanserar wrapklänningsdrottningen en ny doft till hösten, döpt till Diane. Låter spännande! Har ingen aning när den kommer till Sverige men från oktober finns den hos Sephora, Bloomingdales och Nordstrom.

J'adore Natalie



Attans vad söt hon är, Natalie Portman i reklamen för Miss Dior Chérie.

Gömmer mig i sjalen



Mitt förkylningsfejs är inget att visa idag, men kanske sjalen från Lindex? Koftan med glittrande knappar kommer från J Crew.

Prabal Gurung för J Crew

Att jag älskar J Crew har nog ingen missat, det är ett av mina favoritstopp när jag är i USA. Nu har de släppt plagg från ett samarbete med Prabal Gurung, bl a helt fantastiska toppar som blir ännu coolare tillsammans med turkosa shorts.







Investering i träningsgarderoben



Jag är så himla dålig på att köpa träningskläder... Men nu när jag kommit igång med löpningen är jag i behov av fler byxor, så idag köpte jag en hel outfit från Nike. Så himla synd bara att jag inte kan använda dem imorgon... stick iväg dumma förkylning så att jag kan börja springa igen!

Förkyld dag




Ja någon spännande dag har det verkligen inte varit idag, jag är hemma och går runt och snyter mig hela tiden. Den bästa bilden jag kunde åstadkomma är min goda lunch - pasta med tomatsås och mozzarella (rester).

Skoavund



Gladiatorheels från Balenciaga... Vill ha...
Hittade bilden på Jak & Jil

Läder och kedjor



En riktig hit till sommarens solbränna tror jag att dessa armband från Banana Republic kan bli. 29,50 Brittiska Pund för de stora och 20 för de små. De fraktar även till Sverige.

Budgetdesign i Paris



Här är ett modernt och fräscht hotell i Paris som inte snor hela din reskassa. BLC Hotel ligger i närheten av Bastille och går i vitt (blanc på franska), därav namnet. Dubbelrum finns från €180.

Min nya budgetblus



Denna vita blus hittade jag på Kapp-Ahl igår, ett perfekt vardagsplagg som passar till det mesta. Resåren på höften är dock lite jobbig - så fort jag höjer på armarna så åker den upp i midjan... Jeansen är från Made in Heaven.

Söndagsshopping



Igår när det regnade och åskade som mest, smög jag runt och provade kläder på Mobilia. Stans osexigaste shoppingmall men oftast finns det större chans att hitta min storlek och de plagg som snabbt tar slut i stan.

Dessa sköna gröna Lindex-shorts fick hänga med hem igår plus en vit blus från Kapp-Ahl. Den får du se senare idag som en del av dagens outfit.

Dagens dojja



Vid Johannas badmintonavslutning på Bellevuestadion steppade jag runt i ett par metallicljusblå ballerinas från French Sole.

Älskar färg



Brooklyn Deckers klänning kommer från Zara, Snyggt stylad med de svarta stövletterna och svart halsband. Jag kan inte hitta klänningen i webshopen, men däremot de här gula skorna.




Molly Sims är snygg i röd klänning, skulle också kunna bäras tillsammans de här trefärgade skorna från Zara.

Båtliv







Igår avslutade vi kvällen i Helénes och Hans båt med lite vin, öl och gammeldansk. Det var vindstilla och vi fick njuta av en fantastisk solnedgång. Sen cyklade vi hemåt i natten.

En liten Guccibil kanske?





Ett samarbete mellan Gucci och Fiat har resulterat i denna lilla bil, med Natasha Poly som kuttersmycke. Ganska snyggt faktiskt.

Gårdagens sko







Dessa skor har jag haft i fyra-fem år nu, de är från Miu Miu och en av mina favoriter i skogarderoben. Jag har insett att oavsett trendernas förändring under åren så finns det vissa skor som alltid hänger med. Detta är en sådant par.

Förberedelser





Idag har vi tur med vädret, vi ska ha lite grillning här hemma och eftersom det är fredag har vi mat som kan förberedas. Potatissalladen gjorde vi från recept ur boket Grillat som vi fick av vår redovisningsbyrå häromdagen. Tack Sanja!

Svarta kavajen



Två supermodeller visar hur man kan bära en svart kavaj till fest. Christy Turlington i löst hängande klänning och gladiatorklackar. Eva Herzigova kör shorts, spetsblus och röda platforms. Coolt!

Veckans semesterinspiration



Denna veckan har Net-a-Porter en semester-special i sitt veckomagasin, bl a en bikinispecial, resetips och en intervju med Gwyneth Paltrow. Du hittar det här.

I Love Gucci

Usch nu ska man ju inte börja tänka på höstkläder, men jag hittade bilder på Guccis höstkampanj och det ser så himlans snyggt ut. Skulle GÄRNA vilja ha de där höga stövlarna...






Te på hemmakontoret





Här sitter jag och jobbar, har det ganska mysigt i min ensamhet. Lite kallt är det faktiskt fortarande så det blev Uggs, långkofta och te.

Sömnbehov



Det känns som om jag inte riktigt har sovit ikapp mina timmar sen Marbella-helgen... Så nu tänker jag och min Missonimorgonrock släcka lampan och drömma sött. Godnatt!

Sugen på sommar

Vem vill inte köpa sommarkläder på HM när man ser en sån här bild?

Schyssta vårklänningar

Ibland får jag mailutskick från Nelly.com men brukar sällan titta på dem och har aldrig handlat där. Idag tog jag mig en titt och såg att de har massa fina klänningar till helt ok priser! Vissa av dem är i polyester som jag inte gillar men det finns faktiskt andra alternativ också. Här är ett urval.



Solbrun med extra effekt




För ett tag sen fick jag prov på en ny produkt i Clarins solsortiment: Instant Smooth Self Tanning. En liten burk med brunt sammetslent innehåll som ger dig både solfräsch hy och en perfekt yta. Vilken kombination! Perfekt bas att lägga foundation ovanpå. När mitt lilla prov tar slut så vet jag en som ska rusa till KICKS och köpa den stora burken.

Beställt!



Idag är det sista dagen om du vill köpa billiga hårvårdsprodukter med 10% rabatt på Strawberrynet. Jag köpte mitt favoritmärke Redken, All Soft passar mina tjocka hårstrån perfekt. Sanja hade köpt samma produkter här i Sverige, men hon betalade dubbelt så mycket som jag.

Bredvid syrenen



Syrenen blommar men idag känns det inte som vår. Jag har långärmad t-shirt och stickad ullkavaj, men är barfota i skorna iaf.

Fina Penelope

Bilder tagna av Mario Testino för Vogue US juninummer, Penelope Cruz i Dolce Gabbana - vad kan gå fel? Nä just det, ingenting. Fabulous, hittade dem på Fashion Gone Rouge.




Min illrosa kavaj


Här kom Bruno med på ett hörn!


Denna raringen slog jag till på i Spanien, fanns på Zara för 59 Euro. Vilket fynd! Ser här att kavajslaget hamnat på svaj men det är en helt normal modell med guldknappar. Här bär jag den med shorts från HM och en oversize-tshirt från Zara.

På skrivbordet idag



Fin miniorkidé från fina Michaela, avokado för mellanmålet, Orly nagellack i nyansen Girly samt ansiktsspray från Håkansson med gurkdoft.

Min vän Photo Booth



När jag sitter med mycket jobb så har jag inte riktigt tid att springa iväg och låta någon snäll jobbkompis ta bild på mig och mina kläder. Då är jag väldigt tacksam för Photo Booth på min dator - några snabba sekunder framför skärmen och så är det klart! Spegelvänt och lite sämre kvalitet men ändå bilder.

Idag kör jag svensk design på överkroppen, Odd Molly-blus och Hunky Dory-kofta. Och nyplattat hår.

Favoriter till kroppen



Här är mina tre absoluta favvos när det gäller body lotions:
Kiehl's Creme de Corps, Clarins Moisture-Rich Body Lotion och Bliss Lemon+Sage Body Butter.

Finns det någon bra creme till kroppen som du vill rekommendera?

Sköna brunetter



Under helgen har dessa skönheter minglat omkring i snygga outfits och det är vi tacksamma för, lite inspiration såhär på söndagskvällen skadar aldrig!

Frieda Pinto, Selena Gomez och Olivia Palermo från InStyles och InStyle UK:s Look of the Day.

Rosa söndag

Vad har jag gjort idag då? Började med en joggingtur tillsammans med Lotta, sen har vi varit och handlat ett äppelträd och ett flamingoträd. Dessutom har vi firat Ebbas namnsdag (Sofia heter hon i andranamn) med tårta till alla barnen. Snart ska jag svänga ihop en pasta carbonara.

Flamingoträdet är min favorit, det är ljusgrönt med små rosa inslag. Matchar mig idag:-)






Vardagssnygga i denim



Zoe Zaldana och Nicole Richie visar att de utsvängda jeansen är ursnygga om man stylar dem rätt. Sienna Miller är sommarsöt i Isabel Marant-klänning och boots.

Vin hela dagen



Kl 9.30 började vi dricka vin, här två olika Riesling i bussen mot Hesselrød i Danmark.







Väl framme så kryssade vi mellan de olika vingårdarnas bord. Här provar jag lite Pinot Grigio.

Vi kom hem med tre lådor vin och så nu har vi laddat upp för sommarens grillfester!

Nya sminkinköp



I Marbella köpte jag MAC:s kompakta mineralpuder för att ha i väskan och bättra på under dagen. Sen kunde jag inte låta bli att köpa NARS lippgloss i nyansen "Orgasm".

Nu drar vi till Danmark för lite vinprovning!

Croisette-klädsel

Fick detta utskick av Antik Batik. Med undantag för axelremsväskan så hade jag kunnat bära allt rakt av.

Jag älskar detta franska bohemchica märke! Jag har en gul klänning därifrån som jag brukar ha på sommaren tillsammans med glittriga skor.


Less is more

Hittade dessa vackra bilder på Fashion Gone Rouge. Svart är supersnyggt till solbrännan!





PS: Även en supermodell kan ha kasslerben...

Hälsosamma Gwyneth



I amerikanska hälsotidningen SELF är Gwyneth Paltrow omslagstjej och pratar om sin nya kokbok samt hur hon håller sig i form. Hon tränar för fitness-gurun Tracy Anderson och så här säger Gwyn om vägen till en snygg kropp:

"I do 45 minutes of cardio five days a week, because I like to eat. I also try for 45 minutes of muscular structure work, which is toning, realigning and lengthening. If I'm prepping for something or I've been eating a lot of pie, I do two hours a day, six days a week for two weeks."


Do You Think I'm Tex-y?

Ja, det är en av de skojiga namnen på nagellacktillverkaren OPI:s Texas-kollektion. Houston We Have a Purple är ett annat. OPI finns bl a att köpa på KICKS här i Sverige och det är lack med riktigt bra kvalitet.




Knallrosa från NYC



Hur fina är inte dessa outfits? Emma Stone i Lanvin och Renee Rockefeller i Jil Sander (älskar klänningen men är osäker på om den skulle funka på mig). Cerise är ju en bra färg att sporta till sommaren, vilket påminner mig om att jag snart måste lägga upp en bild på min nya kavaj från Zara.

Riviärt



Hittade en bilddagbok av Rachel Bilson på Vogue.com, hon är just nu på franska rivieran och denna bilden är från Chanels visning på Hôtel du Cap-Eden-Roc i Cap d'Antibes. Kolla in ljuset, miljön, ååhhh vad jag hade velat hänga där!

Min nya doft

Då jag har jättesvårt att hitta dofter som funkar på mig, blev jag överlycklig när den nya Mon Jasmin Noir från Bulgary passade mig perfekt.





Kampanjen med Kirsten Dunst har fått lite kritik, känns konstigt när en flummig tjej som hon ska sitta och vara tjusig bredvid ett lejon? Strunt samma, jag har funnit en ny favoritdoft!

Jakten på de flygande stegen





Nu har jag köpt löparskor, i hopp om att bli en av dom som "njuter" av att springa runt och flåsa... Har försökt många gånger men aldrig kommit in i det.

Men med tips från min vän Diez att man måste ge det två månader och minst två gånger i veckan innan "det är roligt" så känner jag mig mer laddad än nånsin. Wish me luck!

Triss i snyggingar



Från den senaste tidens party i kändisvärlden så har jag valt ut dessa tre barbenta skönheter: Rachel Bilson, Eva Longoria och Blake Lively.
Bilderna från Instyle.

Restaurangtips

Vill man få en riktig italiensk inredningsupplevelse med statyer, marmorpelare och smöriga servitörer ska man gå till Villa Tiberio. Vi började med bellinis på den mysiga innergården och fortsatte till uteserveringen med utsikt över den upplysta trädgården. Och så fabulous italian food på det, en riktig höjdare!







En hysterisk servitör som gick och pussade för sig själv i luften

Paljetter i överflöd



Vad passar bättre i Marbella än en klänning full av paljetter? När jag bar den i Malmö sist så blev jag hånfullt kallad Lilly&Sussie men där smälte jag fint in bland spanjorskor och andra glamklädda kvinnor. En helt vanlig kväll i Marbella.

Klänningen är från DAY och den lilla clutchen från No. 67.

Det lilla paketet till höger ser lite suspekt ut men är bara havssalt som jag lovade att köpa hem till Per.

Leopard- och pastellfrossa



I Puerto Banus fick jag se och känna på Blumarines sommarkollektion som jag känner igen från alla utländska modetidningar. Jag älskar denna kampanjen som är så osvensk och glammig. More is more, liksom.





Underbara dagar

Att åka iväg på minisemester är fantastiskt, det blir ju mycket restaurangbesök, vindrickande och festande. Men det är även andra små saker i tillvaron som gör mig lycklig:




En vacker och superfräsch frukost på altanen.





Poolens vackra turkosa färg.





Ett livs levande citronträd.

Magnifik utsikt













Första kvällen åkte vi upp till Café Magna där vi satt och njöt av solnedgång, mat och vin. Att det fanns en svensk översättning på menyn kanske inte är så exotiskt men annars har jag inget att klaga på.

Goodbye Marbella

Jag var superbesviken över att inte kunna blogga från Marbella, hade ju tänkt lägga ut fina bilder varje dag. Men nu blir det lite retroaktiv semester istället, här är vi igår på beachen där vi även tog ett dopp i havet.


Bästa shoppingminnet

I Puerto Banus finns det många designer-butiker och jag gillade Jimmy Choo allra bäst. Jag rusade in och provade hur många varianter som helst innan jag visste precis vilken modell och storlek jag vill ha. Men tyvärr fanns inte just den i butiken. Men MF hade tur, så ett köp blev det iallafall. Jag ska fortsätta att leta på nätet efter min drömsko.






I luften

Efter underbara dagar så är vi nu på väg hem i Norwegians wifi-vänliga plan. känns jättekonstigt att inte kunna ladda upp bilder men det får bli ikväll när jag får tag på min dator. Lite shopping har det också blivit, bl a en ny parfym... Hörs snart!

Äntligen framme

Har kommit fram till det fantastiska huset men nu när jag ska ladda ner bild på iPaden så fungerar det inte... Här är iaf fantstiskt fint väder och vi började med lunch på Los Naranjos Golf Club. Saltinbakad firre med massor av grönsaker, hur gott?... Nu sticker jag och lägger mig vid poolen, hasta la vista!

Supersize me



Nä nu är det ingen hejd på elektriska prylar... Insåg att min 15-tumsdator är för tung att ta med till Spanien så vi stack och köpte en iPad2. Vi hade ju iofs pratat om det ganska länge men nu blev det av! Om allt går enligt planerna så blir det bloggning från Marbella:-)

Bilden är på mig och Sanja som provar Photo Booth i storformat, hihi

Vill ha!



Blus Diane von Furstenberg, metallicbälte i läder från Asos, shorts Alice+Olivia, sandaler Alaia samt läderväska Ralph Lauren.

Slitsat var det här!





Jag vet inte om så här högt slitsat är grejen för mig... Men visst är tjejerna festligt klädda.
Gwyneth har nog inte ätit på några veckor, oj vad hon har blivit smal!

Mormors stola



På bröllopet i lördags tog jag fram mormors gamla minkstola som även min söta sister-in-law bar på hennes bröllop med min bror.

På middagen frågade en kille om jag var rädd över att få färg kastat över mig? Min princip är att minkpäls hade jag aldrig köpt nytt men jag använder gärna min mormors och farmors gamla plagg.

Sync



Snart är allt överfört. Gud vad den är snygg. Snart ska den bekanta sig med mobilväskan.

Väskor med form och funktion






Får jag presentera mina nya väskor som flyttat in: Broadway och Hudson från No 67!

Den gråblå Hudson har något som de andra mobilväskorna inte har; nämligen plats för läppstift, kontokort och nycklar. Precis vad jag behöver när man inte vill ta sin stora vanliga väska. Den puderfärgade clutchen är dubbelvikt med många fack och har även den en hake där man kan fästa nycklarna.

De är inte bara snygga och funktionella, det är bra kvalitet också.

Äntligen!



Det senaste året har min iPhone3 varit väldigt långsam. Men idag har jag fått en ersättare. En vit 4:a... Jag är överlycklig.

Perfekt till poolen



HM Home kan man klicka hem detta fina badlakan.

Beachen kallar på mig



Jaja, där kanske inte är lika fin strand som här, men snart så är det dags för mig att flyga till Marbella för några dagars avkoppling med tjejerna. Ska börja packa ikväll och det ser ljust ut vad gäller vädret. Ska bli över 20 grader i helgen!

Bilden är från Calzedonias vårkampanj plåtad av Russell James och jag hittade den på Fashion Gone Rouge.

En riktig måndag






Fasen, lördagens festande har satt sina spår... Är fortfarande trött idag så det är skönt att ha glasögonen istället för linser. Dagens klädsel är vit skjorta från Banana Republic och stickad kavaj från Anna Holtblad.

Jag använder inte skjorta så ofta för den hoppar alltid ur byxorna och hänger slarvigt utanför. Är det någon annan som har det problemet? Det känns som om det är fel på min kroppsbyggnad eller nåt.

Fler festklänningar

InStyle presenterar man varje dag "Look of the Day" med fem snygga kändisoutfits. Perfekt söndagsnöje att sitta och leta inspiration. Här är fyra höjdare från de senaste dagarna:



Som sagt, blush och svart är väldigt snyggt ihop, här på Hayden Panettiere och Liv Tyler.




Whitney Port ser supercool ut med kort klänning och snörplatåer i kornblått. Egentligen liknar ju Blake Lively värsta sjöjungfrun här, men hon är så snygg att det funkar ändå...

Perfekt väder för bröllop

Igår var vi på Helenas och Jespers härliga svenskt-grekiska bröllop som var fullt av glädjetårar, skratt, dans och OPA!

Jag hade min Lanvin for HM-klänning för första gången och var lite besviken på passformen. Kändes som den inte var gjord för kurviga höfter som jag har. Men det spelade ingen roll, jag hade hur kul som helst!







En suddig bild av kärlek.




Oklart om Madde har snott bordsdekorationen och gjort sig en liten hatt?




Finaste snygg-Åse som är mina döttrars kusin och gudmor.



Snyggt med blush och svart!

RSS 2.0