Groovy baby!



Anja Rubik för Vogue Australias aprilnummer, vilken disco-babe.

Jeans-dag




Jeanstunika från Line of Oslo, leopardhalsduk från Jimmy Choo for HM.

Klänningsrapport från röda mattan

Har inte hunnit se alla outfits men här kommer lite bilder på vad jag tyckte var snyggt under nattens Oscarsgala:



Det var mycket röda klänningar. Själv är jag inte så glad för rött men hade jag varit brunett så kanske? Både Anne Hathaway och Sandra Bullock körde på den bleka looken med läppstift som matchade klänningen.





Penelope Cruz var hur fräsch som helst trots att hon nyligen fött barn. Men Javier Bardem kanske borde hålla tillbaka hästgarvet lite? ;-) Matthew McConaughey har en fantastiskt snygg flickvän, Camila Alves, som strålade i en helsvart blåsa.





Här är de två som jag tyckte var snyggast: Scarlett Johansson i Dolce Gabbana-spetsar och Gwyneth i enkel men ack så smashing Calvin Klein-dress.

New York-tips


Boka bord för söndagsbrunch på det här stället. Beställ in en pitcher med mojito till maten och ni är all set.

Behov av pepping

Nu har jag varit utan träningskort i över en månad, och ska köpa nytt nästa vecka. Då jag behöver lite hjälp på vägen så har jag anmält mig till tidningen SELF:s Jump Start e-mailutskick med Jillian Michaels från Biggest Loser. Man får dagliga mail med tips på träning och bra mat. Känner mig riktigt peppad!




Ikväll smäller det



Det ska bli kul imorgon att se bildrapporter från Oscarsgalan som sänds inatt. Här är en favorit, Penelope Cruz som 2008 bär en klänning från Chanel Couture.

J Brand



Jag är en riktig jeans-tjej och ett av mina favoritmärken är J Brand. Här sportar Beyoncé ett par jeansleggings från märket, riktigt snyggt med slapp silk-top och glittriga heels. Dock har jag lite svårt för outandet av hennes plastbröst...

Bonuskort-shopping 2

Så blev det en jeans-skjorta till sist. Har funderat ett tag och insåg att den faktiskt kan vara bra att ha till vita jeans i sommar, eller chinos. 249:- på HM.


Randig kärlek


Den här stickade toppen har jag köpt på Intermix i Miami. Modellen är kort och bred vilket skapar ett schysst fall på tyget.

Mysig fredagskväll hos oss

Igår var det dags för wining and dining, vi bjöd över några kompisar och slängde ihop lite medelhavsinspirerad mat. Fredag när det är som bäst!


Sötnosarna Suzanne och Linda



Jag hade mitt paljettlinne från J Crew, inhandlat i New York


Mätta och belåtna


Per vid spisen, han hade faktiskt gjort det mesta av maten.


Inklusive dessa två citronpajer


Kvällen accessoar: Suzannes fantastiska armband

After Work


Blev erbjuden champagne och jordgubbar på jobbet, men snodde en jordgubbe och skyndade istället hem för att göra egen AW med goda vänner. Mer bilder från kvällen kommer senare.

Inspiration - Burberry




I LOVE denna jackan! Och Kate Bosworth har verkligen lyckats med denna stylingen.

Curly



Idag lät jag håret självtorka och gjorde två lösa flätor på sidorna. Blus från See by Chloé, kofta by Ti Mo och jeans J Brand.

Den där Isabel Marant



Känns som om jag vill ha allt i hela hennes kollektion. Franskt mode när det är som bäst. Men Kate Bosworths klänning får vi vänta på till hösten, det är bara celebrities som får förhandsbära designerkläder. Men sno stilen kan man ju alltid försöka!

Ny bredd på bloggen


Är förkyld, osminkad och inte på topp. Håller mig varm genom solen som skiner in genom fönstren. Men jag har jobbat på som vanligt och dessutom fixat med bloggbredden så att jag kan ladda upp större bilder.

I wish


På min önskelista finns den här mjuka tvättade läderjackan från Rick Owens. Älskar hur kragen faller när jackan är öppen. Finns hos Net-a-porter.

Mina Uggs


De flesta använder sina Uggs utomhus men jag tycker de blir så fula i snön. Eftersom jag är frusen nästan alltid så har jag dem som innestövlar, det bästa sättet att hålla sig varm inomhus.

Girl power


Nu ska hela familjen gå och se Trassel på bio. Har sett trailern och tror detta kan bli riktigt kul, älskar när tjejerna är lite kaxiga mot grabbarna!

Färgglatt på kontoret


Jag kollar Pantone-färger och mina sportlovslediga döttrar spelar Nintendo DS. Bara glada kulörer.

Vinterklädd



Rosa Odd Mollyblus med cashmerehalsduk från Banana Republic, kofta Vince och Jeans från J Brand.

Positivt tänkande



Utsikten från mitt fönster just nu är allt annat än uppiggande. Men så ser jag något, två små män i röda neonkläder som håller på att bygga något. Kan det vara... JA jag tror minsann att det ska bli ett trädäck utanför SVT-huset! Försöker visualisera en vacker sommardag.

favvo-kavaj




Min NYC-fyndade kavaj från Elizabeth and James har jag fått ganska många komplimanger för. Lagom lång för att dölja sig bakom och ändå snyggt insvängd i ryggen tack vare blixtlåset som också ger plagget lite attityd. Armarna är 3/4-långa men tyvärr måste jag ha en kofta under för att inte frysa...

Tack bästa Michaela för hjälp med att ta bilderna!

Beige perfektion



Den här klänningen från Vionnet är helt underbar på Diane Kruger. Hittade bilden på WhoWhatWear's blogg. Jag har helt snöat in på beige skor som ju passar till vilken färg som helst. Jag måste hitta ett par nu till våren.

Flowers




Idag har jag min blom-t-shirt från J Crew. Blommorna är ditsydda med pärlor och faktiskt lite målade i kanterna också. Riktigt hantverk.

Skönhetsleverans

Lite addicted av att handla cremer på nätet är jag nog allt... Idag landade det en leverans från Strawberrynet med följande:



Laura Merciers Body Soufflé i doften tarte au Citron. En blandning av creme brulée, vanilj och lite citron. Är vanligtvis ganska dyr men jag fick tag på ett "Unboxed" exemplar.



Handcreme från Philosophy, i Amazing Grace-doften som är frisk, fräsch och helt underbar.

Less is more - Calvin Klein



Eftersom jag är kort så brukar jag köra på enfärgat och enkelt. Här är två exempel på hur man gör detta snyggt. Kerry Washington i kornblått och Kate Bosworth i korallrött från Calvin Klein.

Hemma hos



Vi har ganska många inredningsdetaljer från HM Home. Jag gillar deras klara färger. Den här kudden var det första jag köpte därifrån, en city-skyline i knallrosa. Jag inbillar mig att det är New York men har inte undersökt det närmare.

Kalas

Igår var vi hos min kompis Lotta och firade att hennes son August fyllde 6 år.


Vackra mor- och dotterparet i HM. Tur att jag inte köpte hjärtklänningen för Linnea hade en likadan på sig.


Frukost


Idag har jag för första gången gjort american pancakes. Med riktig lönnsirap, blåbär och keso till. Det gick hem hos alla oss fyra, och jag kommer garanterat göra det igen.

HM-bonus-köp

Det blev många plagg med i provrummet och det blev en kjol till sist. Lite Burberryinspirerad med veckat tyg och längst fram en knut av tyget. Dock kan denna knut framkalla en liten kulmage... Med med det överkomliga priset av 249:- är jag ändå nöjd. Och jag gillar starkt blixtlåset där bak.



Bränner i plånboken

Igår fick jag ett välkommet utskick från HM; de årliga bonuscheckarna. Insåg då att jag faktiskt kan kringgå mitt köpstopp! Yippie! Ska bli spännande att se om jag hittar något fint. Plånbok från Balenciaga.



Champagne vid bardisken

Igår blev vi bortskämda av fina Caroline & P-O som bjöd på bubbel, vin och jättegod italiensk mat.




Ett rätt, ett fel


Här är ett exempel på naturlig skönhet (ursnygga Molly Sims till vänster) och någon som försöker utan att lyckas (sorry Fergie men dina skönhetsoperationer känns inte alls fräscha). Dessutom funkar det inte att knuta en scarf på det viset.

The City-babe


Olivia Palermo från The City har en cool, eklektisk stil. Kanhända att kläderna sitter extra snyggt för att hon är liiite ohälsosamt smal... Men jag gillar iaf hennes mix av olika färger, mönster och material.

Lunch med utsikt

Blev riktigt nöjd med lunchen idag, åt panerad spätta med ljuvlig potatispuré och remouladsås på Orkanens restaurang. Jättegott!



TGIF




Ja Thank God it's Friday! Trött men det är tur att man kan sminka sig med eyeliner så att ögonen får en liten knuff i rätt riktning:-) Har en rolig helg framför mig med kalas både fredag och lördag.

En liten miracle-worker



Skimmer kan göra mycket för oss kvinnor. Den här lilla tuben fick jag som gåva när jag handlat loss på Sephora, och den har hjälpt mitt glåmiga ansikte många morgnar... Jag duttar den på kinderna och får då en klädsam peachy "glow".

Nars Illuminator i nyansen "Orgasm" är en vidareutveckling av rouget som blev ett måste hos alla fashionistas efter att Carrrie använt det i Sex & the City. Nu finns färgen även i lipgloss, stick och nagellack. Kan köpas här.

Fint besök

Idag överraskades jag av en av mina bästisar Heléne som kom upp på kontoret med en fantastisk tulpanbukett. Hon vet hur deppig jag kan bli under vintermånaderna så hon ville bara påminna mig om att våren kommer i år också! Tack sötaste!



Mycket svart och färgglada sjalar



Svenska vinterns klädstil blir som den blir; svarta kläder, stövlar, koftor och såklart sjalar runt halsen. Man gör så gott man kan för att inte frysa men ändå vara lite stylish. Här är Mia och jag med dagens outfits.

Kamel med färg

Fler looker med kamel-kombo (det röda läppstiftet kommer jag dock aldrig att sporta):


Maison Martin Margiela


Zara

Helbild



Inte lätt att ta bilder på ett kontor som är fullt av orange och gröna väggar... Det fick bli orange idag. Hursomhelst så känner jag mig nöjd med kombon kamel/rött/bruna stövlar även om det inte märks på bilden. Hepp!

Snöat in på färg



Mia hittade denna bild på Camilla Belle, hur snyggt är inte detta? I love Gucci.

Kamel och rött


En fin färgkombo tycker jag. Hoppas kunna lägga in bättre bild senare.

Arvtagare



Virginie Courtin Clarins och Clair Clarins, arvtagare till franska skönhetsimperiet Clarins, gör fashion statements på New York Fashion Week. Har du träffat dem någon gång, Suzanne? Hihi

Inte bara i Malmö



Även fashionabla modeller kämpar i vinden i New York. Från pågående Fashion Week fall/winter 2011.

Bild hämtad från New York Magazine, foto Craig Arend.

Kjoltyg



Idag har jag en kjol med blixtlås från Zara, randig top från HM och en kavaj i ull från Anna Holtblad.

Vinterklädsel

Jag sitter med html-koder så det snurrar i ögonen men tänkte bjuda på en inspirationsbild i vinterkylan. Ta fram en vårig klänning och sätt svarta strumpbyxor och en skinnjacka till. Kolla in Blake Lively hur snyggt det kan bli.


Alla Hjärtans Dag

Kvällen firades med rosé-cava och present i form av världens skönaste och snyggaste trosor från Hanky Panky.




Romantic



Söt och snäll på Alla Hjärtans Dag. I morse valde jag ett puderfärgat spetslinne från By Ti Mo och t-shirt med tygapplikationer från J Crew. Jeans från J Brand, kavaj HM och stövlar Filippa K.

Söndagseftermiddag



Eftersom jag fick avsluta lördagskvällen så tidigt, unnade jag mig en drink igår eftermiddag framför dvd:n. Har börjat kolla igenom alla SATC-avsnitt igen, tröttnar aldrig.

Nytt på HM



I vår går färgskalan inte bara i starka kulörer utan även i beige och jeansblått. Här är några av mina favoriter hos HM just nu.

Kort men intensivt



Jag hade svårt att få ihop hela kvällen med barnvakt så det blev ett kort inhopp på tjejmiddagen igår. Men bättre än inget, hann med både bubbel och lax innan jag cyklade hemåt igen.

Michelle Obama gillar HM

I en intervju på NBC's the Today Show hade First Lady en mörkblå klänning med vita prickar från HM. Tygskärpet hade hon bytt ut till ett bredare i skinn och på fötterna hade hon valt gula pumps. Riktigt cool styling om ni frågar mig!


Strawberrynet



Jag har signat upp mig för Strawberrynet:s nyhetsmail och häromdagen köpte jag två produkter "Unboxed", dvs utan omslagskartong och då blir det lite billigare. Hoppas få leverans nästa vecka och då visar jag upp dem här på bloggen.

B-U-S



Dessa vinterdagar då man är mer eller mindre genomskinlig så kan jag inte leva utan min brun-utan-sol. Just nu är det Cliniques variant som jag använder, senast i morse. Men glöm inte att köra peeling innan, annars kan det bli lite ojämnt...

Svart är alltid rätt



All-American Girl Jennifer Aniston har en enkel och snygg stil tycker jag. Hon kanske inte tar ut svängarna alltför mycket men det passar henne. Här är två nytagna bilder på henne i svarta outfits. Bilder från InStyle.

Fredagsfeeling



Här på jobbet har vi redan börjat med under-bältet-skämten och jag firar med att ha en paljettkavaj från HM.

DvF



Idag har jag på mig min högt älskade wrap-klänning från Diane von Furstenberg. Den är snyggare i verkligheten än på denna bilden. Materialet är mjuk silke som faller snyggt och döljer små skavanker. Finns att köpa på Net-a-Porter och Matches (som har en egen DvF-shop).

Color on my mind



Idag behöver vi piggas upp med lite färg!

Sigge



Det här är vår katt Sigge. Han har fattat det här med starka färger till våren.

Torsdag = frukost



Tre snygga Minc-tjejer: Petra, Kajsa och Magdalena.

Olivier Theyskens' Theory



Idag har man släppt Olivier Theyskens första kollektion för amerikanska basic-märket Theory. Detta har skapat en väldig hype framför allt i USA. Märkligt karriärdrag för en man som varit på både Rochas och Nina Ricci. Men han har säkert ett ess i rockärmen. Finns bl a på Net-a-Porter.

Bild från Fresh Fish.

Oftast...



... är det enkla det snyggaste. Bild från JAK & JIL.

Valentine-hälsning



Vill du skicka en fin blomma till din darling? Gå till Mulberry och välj bland olika frön som den 14:e slår ut som blommor i mailboxen.

I like



Vi använder väldigt mycket olivolja i vårt kök. Det bästa är att ha en flaska som man steker i och lagar maten med och en annan lite finare när man vill sprinkla över sallader eller doppa i bröd. Den här snyggingen hittade jag på Willys, kostar runt hundralappen men är både vacker och god.

Hemma



Idag jobbar jag hemifrån. Då kan man skjuta fram sminkning och hårfix till lite senare på dagen. På bilden syns mitt fina linne från By Ti Mo med en liten rosett i mitten. Perfekt att ha under urringade t-shirts.

Goda grannar



Som en kontrast till den torftiga lunchen så kom våra härliga kontorsgrannar Sebastian och Magdalena och bjöd på kladdkaka som blivit över från ett möte. Precis vad jag behövde idag.

Quinoa

Idag åt jag lunch med Lotta på Restaurang Klaffbron. Vi körde den hälsosamma linjen och beställde Kyckling- och quinoasallad men den var tyvärr lite för torr. Annars är det ett väldigt mysigt ställe. Och solen sken i bakgrunden.



På språng till lunch



Ses efter lunch! Här är jag med kontorshunden Bruno i bakgrunden.

Fuskpäls



Här är min svarta fuskipäls, från HM med trekvartsärm och skärp i midjan. Den känns lite nättare än min långa dunkappa. Fast med så mycket lager på lager under så känner man sig inte nätt direkt.

Coola babes



Tom Fords kollektion SS 2011. Hur snyggt som helst.
Bild från Searching for Style.

Palma-tips



Nu när våren kommer är det läge att boka en weekend till Palma. Där finns allt i ett litet format: mat, shopping, barhäng och framför allt sol. Skäm bort dig själv med en dag på Puro Beach som ligger lite utanför stan. Där kan man kombinera solbadande med lunch och drinks by the pool.

Angående lång kjol



Jag är fortfarande inne på hur man kan klä sig i lång kjol, har ännu inte vågat testa utan kollar runt efter mer inspiration. Denna tjejen är hur cool som helst i cape och jeansskjorta till.

På kontoret



Idag är det lite mildare väder i Malmö, men det ska visst bli storm ikväll. Jaja. Jag tog iallafall min fuskpäls istället för dunkappan idag, bara det är ett steg närmare våren. Återkommer med bild på den senare.

Igår kväll

Vi var på middag hos Maria Fernanda och Jörgen igår, vilken skrattfest. Vi serverades carpaccio, fisk-wallenbergare och paj.




Och massor av vin. Jag älskar Sauvignon Blanc.



Kvällens snyggaste accessoar var Dianas väska från brittiska märket Thomas Wylde. Riktigt snygg.

Omslagsbok





Harper's Bazaar har gett ut en bok med omslag från 1867-2011. En härlig coffee table book att önska sig. Här är tre omslag som finns med.

Äntligen!



Efter många försök så lyckades Per med sina surdegsbröd. Vi fick en riktigt lyxig frukost med äggkoppar och mjölkkanna från Grøn Lykke.

Fredagsgodis



Jag föredrar egentligen salt framför sött. Men ikväll så blev det skumgodis och Bilar tillsammans med rödtjutet.

Snart på väg hemåt



Snygg stil. Med ett par kronärtskockor nonchalant nedstoppade i bagen.

Starcom



Varit hos fina Camilla och haft effektivt möte, snabba beslut det gillar jag!

Fredag morgon



Snart iväg på mediabyråmöte med Camilla, härligt med fredag!

Mitt nattduksbord



En salig blandning av mode, stil, mord, träning, chicklit och positivt tänkande.Så kan man sammafatta mina tidningar och böcker som finns bredvid kudden. Och så lite hand- och fotcreme i HM Homes guldiga tygkorg.

God nyhet





På Sephora i USA brukar jag köpa produkter från Fresh. Lite söta, citroniga dofter. Nu har man släppt en eau de parfum på den doften Brown Sugar som tidigare bara funnits i kroppsprodukter som bl a storsäljaren Body Polish. Den här flaskan ska jag shoppa upp mig på nästa gång jag kommer till USA.

Beige



Idag har jag cashmerekofta från J Crew och skinnjacka från Munderingskompagniet. Full rulle på kontoret! Medans andra är på Copenhagen Fashion Week (Mia) så sitter vi vanliga framför datorn.

Frukost

På Minc där jag hyr mitt kontor så har man en så här smarrig frukost varje torsdag. Perfekt att börja dagen med och så kan man hänga lite med de andra i huset.







Magdalena och Yvonne.

Den perfekta Valentine's-presenten


Jag som är totalt nere i Diptyques doftljus hade ju helt klart hellre velat ha en sån här present än blommor på Alla Hjärtans Dag. Problemet är att de inte säljs i Sverige... Men här kan man titta och längta. Och i brist på annat så nöjer jag mig med en liten blomsterkvast.

Cover Girl


Jag gillar Rosie Huntington-Whiteley på Vogue UK's mars-framsida. Och färgerna. Känner våren inombords i alla fall!

Vida ben=höga klackar



Dessa Chloé-boots är ett par raringar som jag hittade på super-outleten Century 21 i New York. De kostade mindre än halva priset... Det är så man handlar designer shoes!

Wide leg



Dessa utsvängda 7 for All Mankind-jeans hittade jag i Miami för några år sen. Nu åker de fram igen, "alla" pratar om the wide leg jeans... Och jag tror faktiskt jag trivs i dem. Men ett måste är ju high heels till. Mer om dem senare.

Kvällens middag



Jag har lagat en sååå god middag ikväll, precis avslutad eftersom tjejerna var superhungriga. Tänkte ta foto själv men jag har aldrig varit bra på snygg uppläggning så det får bli ICA:s egen bild på Cajunbakad laxsida med guacamole och sötpotatis. Och vill man ha riktigt bra avokados så kan jag rekommendera de extra stora på Willys. Stor skillnad mot de vanliga.

Det var allt från matrutan!

Tisdagskläder



Det är svårt att hitta något i garderoben nuförtiden... Körde en Shop your Closet och valde en fyra-fem år gammal HM-blus tillsammans med en kofta från By Ti Mo och jeans från J Brand.

Svensk skönhet



Fotograf: Lachlan Bailey för Vogue UK december 2010.



Fotograf: Andreas Sjödin för svenska ELLE okt 2010.

Vi har många vackra svenskor som gör succé internationellt, här är en av dem: Frida Gustavsson. Bilder från Fashion gone Rouge.

Inspiration



Blake Lively i chockrosa klänning från Michael Kors. Helt fabulous.

RSS 2.0