Impulsköp

Vid köp av kläder är mina inköp oftast ganska genomtänkta, men när det gäller skönhetsprodukter är jag en riktig sucker. Det känns ibland som om jag bara måste ha detta.

Idag var jag på en välbehövlig ansiktsbehandling på Kräm Hudvårdsstudio, fantastiskt duktiga Therese kan jag verkligen rekommendera.

Jag hade i förväg funderat på att köpa ett mineralpuder från bareMinerals. Men det slutade med att jag kom ut med ett helt startkit med foundation, penslar, bronzepuder och finishing powder för nästan tusen spänn... Chocken över att ha spenderat så mycket vägs upp av övertygelsen att det helt klart kan vara en bra investering för min hy. Värdet på detta paket är ju så mycket mer, så jag borde ha tjänat på det... Eller?...


Kommentarer
Postat av: Carro

Klart du tjänade på det, och klart du bara behövde det där! :D

2012-03-02 @ 20:54:29
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
Postat av: Marie

Ohh men vad roligt att testa lite nytt. Så var jag mycket också förut. Men har insett vad jag blir snyggast i och vad min hud ser snyggast ut i så jag har kört med det ett tag nu

kram

2012-03-02 @ 22:26:35
URL: http://myflowergirl.blogg.se/
Postat av: Annika

Tack för peppande kommentarer! Smink är så roligt :D

2012-03-03 @ 15:04:00
URL: http://soulcityguide.blogg.se/
Postat av: Elin

Haha! Det där känner jag igen alldeles för väl :)

bare Minerals är bra grejer så det var självklart en bra investering. Hoppas att lördagen varit fin och roligt att du kikade in hos mig!

2012-03-03 @ 17:55:52
URL: http://guldkornbyelin.blogspot.com
Postat av: Sofia

Jag är nog lika velig och noga om allt som ska köpas, från smink, till kläder och skor. Problemet är nu att jag behöver ny foundation men kan inte bestämma mig för vilken, ska vela ett tag till ;-)

2012-03-03 @ 17:59:51
URL: http://www.intheheadofs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0