Middags-pepp



Inför bröllopsfest på lördag och tjejresa till Marbella veckan efter så gäller det att jaga bort framför allt socker och kolhydrater. Inte så lätt för en tjej som skulle kunna leva på pasta varje dag...

Idag fixade jag en fräsch GI-måltid av sparris, pinjenötter, avokado och ugnsbakade serranoskivor. Och så lite tomat på det, blev riktigt gott, mättande och dessutom snyggt:-) Sen är jag inte så himla strikt, vi tog ett glas Pinot Grigio till, lite vin skadar aldrig.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad gott! Slängde ihop en liknande med riven pamesan här om dagen. Men pinjenötter ska jag helt klart testa att ha till.

2011-04-27 @ 09:38:40
URL: http://www.intheheadofs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0